Liste av produkter etter produsent BIANCO Jeans

per side
Viser 1 - 12 av 25 produkter
 • BIANCO Jeans

  Helt rå jeans fra Bianco som passer alle aldre. Buksen har matte sølvstriper i side søm og slitte detaljer i front og bak. Den er høy på livet og smal i leggen. Modellen på bilde har buksen i str. 38 98% Bomull og 2% spandex.

  1 499,00 kr
 • BIANCO Jeans

  En rå jeans modell som er høy på livet og nydelig på. Buksen har knyte belte som gir en ekstra detalj til buksen. Buksen er slitt i vasken i front og vridde sømmer bak. Jeans blå har brunt belte. Light jeans blå har hvitt belte og er en nyanse lysere. Midnight Blue er mørk blå med blått belte. 90% Bomull, 8% polyester og 2% spandex. Nb: modellen på bilde...

  1 499,00 kr
 • BIANCO Jeans

  Bestselgeren fra Bianco jeans er tilbake i nye farger. Buksen passer alle kroppsfasonger og er høy på livet. Det er fire knapper i front og to lommer bak. Buksene er kald vask farget noe som gir den et røffere uttrykk. 98% Bomull og 2% spandex. Nb: modellen på bilde har på str. 38

  1 499,00 kr
 • BIANCO Jeans

  En ny herlighet fra Bianco Jeans. Dette er en boyfriend modell som kan sitte høyt eller lavt på livet. Buksen har en knapp og glidelås, samt to snøringer i livet. En tøff modell! 90% Bomull, 8% polyester og 2% spandex.

  1 699,00 kr
 • BIANCO Jeans

  En nydelig modell fra Bianco jeans. Buksen er høy på livet og har tøffe detaljer.  Det er forskjellige farger på knappene i front og buksen har lekre slitte detaljer som gjør den enkel og pynte opp eller ned. 98% Bomull og 2% spandex.

  1 499,00 kr
 • BIANCO Jeans

  Best selgeren fra i fjor høst er nå tilbake i nye farger og detaljer. Buksen er høy på livet og har avtagbar knyting i linningen. Buksen er kommet i to farger, lys og mellom blå og har delikate stikninger i linning. Ett smykke av ei bukse og helt fantastisk å ha på. 70% Bomull, 28% polyester og 2% spandex.

  1 599,00 kr
 • BIANCO Jeans

  En av de største trendene for 2018 er jeans med "patch", altså dongri med detaljer. Dette er ett smykke av ei bukse med røffe detaljer som er perfekt å style opp eller ned. Buksen er høy på livet og har skjult glidelås og knapp. Den er laget i en herlig tynn og myk kvalitet. 98% Bomull og 2% spandex.

  1 899,00 kr
 • BIANCO Jeans

  Nå kommer den fotside utgaven av "best selger" caprien fra i vår. Dette er en helt rå jeans med tøffe detaljer. Dette er en jeans som kan brukes høyt på livet eller lavt som en lett harems variant. Jeansen har skrå knapper i front og lommer bak. Årets tøffeste jeans? 70% Bomull, 28% polyester og 2% spandex. Få bukser igjen i butikk!

  1 799,00 kr
 • BIANCO Jeans

  Et nydelig jeans skjørt fra fantastiske Bianco jeans som er perfekt til vår/sommer. Skjørtet er i tynn kvalitet og har knyting i linnings kanten. Det er stikklommer foran og to lommer bak. Lengde i str. 38 er 43,5 cm. 70% Bomull, 28% polyester og 2% spandex.

  1 399,00 kr
 • BIANCO Jeans

  Endelig har vi fått inn shortser fra Bianco jeans. Denne shortsen er høy på livet og har et dekorativ knyte bånd i livet. Shortsen har skjult glidelås og en knapp. Det er oppbrett nede på begge lår og det er lommer bak. Tøff å style opp med heler eller enkle sandaler. Ett "must" denne sommeren! Nb: blåfargen på shortsen er litt lysere enn på bildet! 70%...

  1 499,00 kr
 • BIANCO Jeans

  Herlig jeans skjørt fra Bianco jeans. Skjørtet har fire knapper foran og har noen slitte detaljer, noe som gir det et røffere uttrykk. Det er lommer bak på skjørtet og det har hemper i linnings kanten. Ett nydelig skjørt for varme sommerdager.  Lengde i str. 38 er 44 cm. 70% Bomull, 28% polyester og 2% spandex.

  1 499,00 kr
 • BIANCO Jeans

  HELT RÅ! Deilig myk og stretchy! Vårens og sommerens hotteste farger, RØD og ORANGE.  5-lommers, lukkes med knapper. Normal i str. 57% viscose, 40% bomull, 3% spandex

  1 599,00 kr
Viser 1 - 12 av 25 produkter